Intia

Intiassa Ruokkikaa Nälkäiset ry:n yhteistyökumppani on jo kymmenen vuotta ollut IndianChildren -säätiö . IndianChildren ylläpitää seitsemää koulua, yhtä päiväkotia ja kahta köyhien perheiden lapsille sekä orpolapsille tarkoitettua oppilasasuntolaa. Ruokkikaa Nälkäiset ry rahoittaa näiden kaikkien ruokahuoltoa. Yhteensä noin 600 lasta saa koululounaan, joka on monille päivän ainoa kunnollinen ateria.  Usein tarjolla on myös aamupuuro ja välipala.

Monet lapset ovat kouluun tullessaan pahasti aliravittuja. Monipuolisen ruoan ansiosta heidän terveydentilansa kohenee ja keskittymiskyky palaa. Kadulla lapset ovat jatkuvasti alttiina väkivallalle ja hyväksikäytölle. Sen sijaan, että lapset  vaeltelisivat kaduilla tai tekisivät työtä, he saavat leikkiä ja oppia. Koulussa he ovat turvassa ihmiskaupalta.

Koulutyön ohella opettajat vierailevat säännöllisesti slummialueilla jakaen ruokaa sekä opettaen lapsille elämän perustaitoja; puhtaudenpitoa, lukemista ja kirjoittamista.

Lämmin ruoka mahdollistaa näille köyhille lapsille koulunkäynnin, avaa ovet jatko-opintoihin ja antaa  toivon valoisammasta tulevaisuudesta. Kiitos lahjastasi kaikkein pienimmille ja köyhimmille!