Israel

Israeliin muuttaneet juutalaiset saavat kotoutumisapua Ashdodissa Beit Hallel-seurakunnan avustuksella. Työ laajenee vauhdilla.Toinen yhteistyötaho on Jerusalemiin rantautunut Global Aliyah-järjestö. 

Israeliin palaa juutalaisia eri puolilta maailmaa ja suuri osa ruoka-avusta kanavoituukin maahanmuuttajille. Beit Hallel -seurakunnan ruoanjakokeskuksia on kaksi Ashdodissa ja Kiryat Gatissa. 
Pakolaiset tulevat Israeliin, mutta elämä ilman ruokaa, kielitaitoa, työtä, ystäviä ja oikeutta terveyspalveluihin on taistelua kuukausien joskus jopa vuosien ajan. Eräs apuasaavien ryhmä ovat keskitysleireiltä selviytyneet vanhukset ja muut vähäosaiset ikäihmiset  Ruokkikaa Nälkäiset ry:n säännöllinen tuki mahdollistaa kuukausittain noin 600 hädänalaisen auttamisen. Pakolaisille jaetaan ruokaa,vaatteita, keittiötarvikkeita ja elintarvikekuponkeja. 


Israelissa vanhemmat kustantavat koulutarvikkket. Syksyisin tuetaan vähäosaisia perheitä kustantamalla maahanmuuttajien, yksinhuoltajien tai leskien lapsille koulunaloituspaketti, jotta köyhänkin lapsen koulu alkaisi iloisissa merkeissä. 130 euron paketti sisältää kirjat ja tarvittavat koulutarvikkeet. 


Gloval Aliyah-järjestön missiona on auttaa juutalaisia palaamaan Israeliin. Etenkin konfliktialueilta paenneet tarvitsevat kipeästi niin juridista kuin aineellistakin apua. RN-varoilla Global Aliyah hankkii maahantulijoille ruokaa. Järjestön edustaja Albert Veksler toteaa Israelissa olevan kymmeniä tuhansia juutalaisia ilman perusoikeuksia.Tule mukaan auttamaan heitä uuden elämän alkuun uudessa kotimaassa.