Kenia

Ruokkikaa Nälkäiset tekee yhteistyötä Star of Hope- järjestön sekä Oasis -klinikan kanssa Kenian Mombasassa.

Star of Hope ylläpitää kahta esikoulua, kahta peruskoulua sekä ammattikoulua. Kouluprojektin piirissä reilut 1000 lasta syö päivittäin lounaan ja RN on mukana kustantamassa. RN-järjestö  on hankkinut lahjoitusvaroilla myös vuohia ja lehmiä ruokaturvan parantamiseksi. Tehdään yhdessä Kenian slummilapsille parempi tulevaisuus!

Oasis-klinikka tekee AIDSin vastaista työtä auttaen hiv-tartunnan saaneita äitejä ja lapsia. Klinikka tekee valistustyötä, järjestää lääkärintarkastuksia ja rokotuskampanjoita maaseudun kylissä sekä jakaa sairaille heidän tarvitsemiaan lääkkeitä ja ruokaa. Viime vuonna klinikalla yli 24 000 vakavasti sairasta sai lääkityksen, vuodeosastolle pääsi 500 potilasta, 300 majaansa hylättyä sairasta löydettiin ja lääkittiin, yli 9000 äitiä lapsineen rokotettiin ja noin 600 äitiä synnytti. Yhteensä  apua tarjottiin reilulle 34 000  köyhälle.
Oasis-klinikalta saavat ilmaista hoitoa ne, jotka eivät sitä mistään muualta saa. 
Ruokkikaa Nälkäiset auttaa kustantamalla klinikan ruoka -ja lääkehankintoja. 

Päivittäin sosiaalityöntekijät etsivät majoihinsa hylättyjä sairaita ihmisiä. Joka päivä sinun antamasi lahja auttaa niitä, jotka ovat joutuneet mahdottomaan ja epätoivoiseen tilanteeseen. Lähde mukaan tekemään sairaiden ihmisten elämästä elämisen arvoista!