Venäjä

Yhteistyöjärjestömme Helping Hand Moskovassa tavoittaa kodittomia. Vuodesta 2002 lähtien Ruokkikaa Nälkäset ry on ollut mukana jakamassa kahdesti viikossa asunnottomille keskustan puistossa ruokaa, talvikuukausina myös vaatteita ja kenkiä. Ruokailuun osallistuu kerralla noin 300 ihmistä. 

Ruokkikaa Nälkäiset tukee myös vanhuksia. Eläke riittäisi nippa nappa ruokaan, mutta kun siitä pitää maksaa myös vuokra, lääkkeet jne... tilanne on vaikea. Apua ahdinkoon saa Word of Life-seurakunnasta,missä vanhuksille tarjotaan viikottain terveellisiä RN-aterioita ja roppalaupalla rohkaisua. Rakennustöiden pian valmistuttua 2019, voi myös liikuntarajoitteiset nälkäiset osallistua ruokailuun.
  
Kolmas avustuskohde Moskovassa on kodittomien kuntoutuskeskus Lublino, jossa tapaa monia invalideja. Viikottain jaetaan ruokaa ja kokoonnutaan rohkaisemaan sairaita ja vaikeassa elämäntilanteessa olevia. Kuukausittain Moskovassa yhteensä reilu tuhat koditonta syö RN-ruokaa. 

Viipuri

Hervannan Katukappeli-seurakunnan avustuksella Viipuriin viedään säännöllisesti ruoka -ja vaateapua, lämmin-koti järjestön kautta juutalaisille sekä paikallisen invalidiyhdistyksen avustuksella katulapsille ja invalideille.