Intia


Intiassa Ruokkikaa Nälkäiset ry:n yhteistyökumppani on IndianChildren -säätiö. Ruokkikaa Nälkäiset kustantaa neljän kristillisen koulun lounaiden lisäksi ns. Balwadi-koulujen ruokahuollon. Balwadi -koulut ovat slummissa toimivia katukouluja. Niissä jaetaan ruokaa ja opetellaan elämän perustaitoja. Yhteensä noin 600 lasta saa ruoka-apua, joka on monille päivän ainoa ateria.  Usein tarjolla on myös aamupuuro ja välipala. Monet lapset ovat kouluun tullessaan pahasti aliravittuja. Monipuolisen ruoan ansiosta heidän terveydentilansa kohenee ja keskittymiskyky palaa. 

Koulussa lapset ovat turvassa. Vuonna 2020 alkanut projekti lasten suojelemiseksi on Uusi Toivo -niminen iltapäiväkerho. Siellä lapset saavat viettää aikaa koulun jälkeen ja välttyvät kidnappauksilta. RN-järjestö rahoittaa ruokatarjoilun Uudessa Toivossa. 

Johtuen Korona-pandemiasta koulut ovat Intiassa olleet pitkään kiinni. Siksi ruokaa viedään edelleen vuonna 2021 suurelle osalle apumme piirissä oleville lapsille ja heidän perheilleen koteihin.  


Kiitos lahjastasi kaikkein pienimmille ja köyhimmille!