Kenia


Ruokkikaa Nälkäiset tekee yhteistyötä Star of Hope- järjestön sekä Oasis -klinikan kanssa Kenian Mombasassa. 

Star of Hope ylläpitää kahta esikoulua, peruskoulua, ammattikoulua Mikindanin slummissa sekä Jimban syrjäkylän koulua. Yhteensä kouluprojektin piirissä reilut 1000 lasta syö päivittäin lounaan ja RN on mukana kustantamassa. Johtuen epidemiasta koulut ovat olleet pitkään kiinni. Koululta on ajoittain voinut hakea ruokaa, mutta ruoka-apua on myös kuljetettu koululaisten kotioville. Tehdään yhdessä Kenian slummilapsille parempi tulevaisuus.

Oasis-klinikka tekee AIDSin vastaista työtä auttaen hiv-tartunnan saaneita äitejä ja lapsia. Klinikka tekee valistustyötä, järjestää lääkärintarkastuksia ja rokotuskampanjoita maaseudun kylissä sekä jakaa sairaille heidän tarvitsemiaan lääkkeitä ja ruokaa. Oasis-klinikalta saavat ilmaista hoitoa ne, jotka eivät sitä mistään muualta saa. Päivittäin sosiaalityöntekijät etsivät majoihinsa hylättyjä sairaita ihmisiä. Oasis auttaa köyhää hädässä fyysisesti, henkisesti, sosiaalisesti, hengellisesti ja taloudellisesti. Joka päivä sinun antamasi lahja auttaa niitä, jotka ovat joutuneet mahdottomaan ja epätoivoiseen tilanteeseen. Ruokkikaa Nälkäiset auttaa kustantamalla klinikan ruoka -ja lääkehankintoja. 

Korona-epidemia on kohdellut Keniaa kovin ottein. Ne, jotka jo ennen pandemiaa olivat vaikeassa tilanteessa ovat kohdanneet ylitsepääsemättömiltä tuntuvia haasteita. Ongelmista huolimatta työ on jatkunut joskin ei niin tehokkaasti kuin normaalioloissa. 


Lähde mukaan tekemään sairaiden ihmisten elämästä elämisen arvoista!