Aljobert on maanviljelijä Ormocissa. Kun myrsky iski heidän talonsa murskaantui ensimmäisten joukossa. Kylmä myrskytuuli vihmoi ja ilmassa lenteli metalliesineitä. Aljobert yritti saada lastaan, appivanhempiaan ja vaimoaan turvaan läheiseen betonirakennukseen. Tavallisesti 5 min matka kesti yli  puoli tuntia ja he olivat koko ajan hengenvaarassa, mutta selvisivät. Tämä on yksi tarinoista, joita me työntekijät kuulemme jatkuvasti. Lähes 100 % viljelmistä tuhoutui ja ihmiset ovat edelleen ulkopuolisen avun tarpeessa. Kovia kokeneiden ihmisten puolesta haluan kiittää RN-tukijoita. Filippiiniläiset ovat erittäin kiitollisia saamastaan avusta. Toivomme, että välitäte ja jaatte toivoa  tulevinakin kuukausina, kirjoittaa RN-kontaktimme Filippiineiltä

Ruokkikaa Nälkäiset yhdessä päätoimisto Feeding the Nationsin kanssa jatkaa Filippiinien hirmumyrskyn uhrien auttamista.
Myrsky iski Filippiineille 8.11.2013 ja  apua on jaettu katastrofin alkumetreiltä lähtien. Ensimmäisen vaiheen aikana ostettiin ruokatarvikkeita ja vettä paikan päältä. Toinen vaihe käynnistyi marraskuun lopulla kun ensimmäinen kontillinen ruokaa lähti. Kahden kuukauden aikana 25.11.2013-17.1.2014 lähetettiin kuusi ruokakonttia yhteensäi 2.3 miljoonaa ruoka-annosta. Massivisen tuhon jälkeen ihmiset tarvitsevat apua pitkään ja Ruokkikaa Nälkäiset yhdessä päätoimiston kanssa on sitoutunut auttamaan asukkaita Filippiniineillä  ainakin vuoden 2014 ajan. Tulevien kuukausien aikana ruokalasteja lähtee Filippiineille säännöllisesti.