Kenia


Kenian rannikolla Mombasan kupeessa sijaitseva Mtwapan kaupunki on pahamaineista seutua.
Aids on yksi seudun suurista vitsauksista, ja Oasis -klinikka palvelee nimenomaan näitä parantumattomasti sairaita ihmisiä. Klinikka tekee alueella terveysvalistustyötä, johon kuuluvat myös hiv-testauksen ja sairaalassa synnyttämisen eduista kertominen.

Ruokkikaa Nälkäiset ry vastaa Oasis -klinikan potilaiden ruokahuollosta sekä rahoittaa klinikan lääkkeitä. Yhdistykseltä säännöllisesti saadut varat ovat mahdollistaneet myös sen, että Oasis -klinikan työntekijät voivat auttaa syrjäkylissäkin jakamalla ravitsevaa ruokaa ja lääkkeitä ns "lääkeleireillä." Tarpeet ovat valtavan suuret. Klinikan työ laajenee vauhdilla.
Ruokkikaa Nälkäiset haluaa auttaa yhä useampia äitejä ja lapsia elämään ihmisarvoista elämää vakavasta sairaudesta huolimatta.

Mombasan toisella laidalla, Mikindanin slummissa Ruokkikaa Nälkäiset kustantaa satojen oppilaiden päivittäisen koululounaan. Kouluruokailu järjestetään lahjoitusvaroilla myös Jimban ja Mdomon syrjäseudun kouluissa.
Ruokahuollon piiriin on kuluvana vuonna tullut pari sataa uutta lasta, joten yhteensä reilut 840 lasta saa kauttamme päivittäisen aterian. Vuoden 2015 alusta myös slummeissa asuville vanhuksille jaetaan ruoka- ja lääkeapua.