DOMINIKAANINEN TASAVALTA

Joulukuu 2012

Ruokkikaa Nälkäisten yhdessä päätoimisto Feeding the Nationsin kanssa lähettämä ruokalasti on saapunut perille Dominikaaniseen tasavaltaan.

Lähetyssaarnaaja Tim Johnson raportoi:
Kiitokset kaikille tukijoille lahjoista ja Ruokkikaa Nälkäiset -järjestölle työstä mitä teette köyhien hyväksi. Olette siunanneet  nälkäisiä Dom tasavallassa 480 ruokapaketilla. Kaikki paketit on nyt jaettu ja oli todella siunattua olla mukana tässä projektissa. Haluan kertoa muutaman monista ihmiskohtaloista, joita kohtasimme.
Eräänä päivänä menimme pastori Nicon kanssa jakamaan apua Santiagon kaupunkiin. Hän johdatti meitä pitkin sotkuista joenrantaa, missä viiden lapsen äiti, joka oli seitsemännellä kuulla raskaana, pesi likavedessä yhtä lastaan. Hänen miehensä oli töissä läheisellä kaatopaikalla ja etsi sieltä jotain myytävää. Voi kuinka äiti oli onnelllinen saamastaan ruoasta.Sieltä suunnistimme toisen hökkelin luo, missä asui äiti neljän lapsen kanssa. Isä oli kuollut Dengue-kuumeeseen, eikä äiti ollut onnistunut löytämään työtä. Tämä onnellinen äiti lähetti kaikille tukijoille kiitokset. Tamborlissa ruokaa jaettiin 60 perheelle, joiden kodit olivat jääneet mutavyöryn alle. Saimme johdattaa monia Jeesukselle tämän projektin aikana. Kiitos vielä kerran siitä, että autoitte ihmisiä hädässä Dom tasavallassa.