HAITI 2012

Toukokuu 2012

3. toukokuuta Ruokkikaa Nälkäiset toimitti 19 270 kiloa kuivattua kasviskeittoa suurissa pakkauslaatikoissa, joita oli yhteensa 116 kappaletta. Se tarkoittaa 800 000 kulhollista valmista keittoa. Keitto jaetaan Port au Princen kaupungissa Fisher of Men -yhteistyökumppaniemme kautta, ja siitä riittää ruokaa yli 3000:lle lapselle.

Tammikuu 2012

Fishers of Men -järjestön avustuksella jatketaan Haitissa ruoanjakoa kouluissa, jotka sijaisevat köyhimmillä asuntoalueilla. Kouluruoka-projektin piiriin kuuluu lapsia, joiden vanhemmilla ei ole antaa edes yhtä ateriaa päivässä eikä myöskään opiskelumahdollisuutta lapsilleen. Säännöllinen ruoka antaa uuden toivon paremmasta tulevaisuudsta.
Lähetyssaarnaaja Miranda Threadgill raportoi:
Aloittaessaan koulun Morning Star-koulussa eräs pieni oppilas oli kovin alipainoinen ja pienikokoinen johtuen aliravitsemuksesta. Saatuaan säännöllisesti ruokaa hän ensimmäisen viikon aikana lihoi puolitoista kiloa ja kolmen kuukauden aikana hän on saanut lisäkiloja yli seitsemän. Lapsi on voimistunut saadessaan terveellistä ruokaa ja vitamiineja säännöllisesti. Hänen elämänsä laatu on huomattavasti parantunut.