Intia 2011

Joulukuu 2011

Birgitta Ekman Indian Children säätiöstä kiittää:
Muutaman päivän päästä on joulu ja olen paljon ajatellut lapsia Intiassa, joita olemme tänä vuonna auttaneet teidän suomalaisten ystävien anteliaisuuden ansiosta. Juuri nyt sadat lapset eri kaupungeissa ja kylissä saavat ruokaa ja joululahjoja, ja se osoittaa näille lapsille, että he eivät ole unohdettuja vaan meidän kaikkien ja Jumalan rakastamia. Haluamme auttaa näitä pieniä antamalla heille ravitsevaa ruokaa ja kertomalla heille Jeesuksesta. Sydämestäni haluan kiittää teitä lahjoistanne Intian lapsille. Paikalliset työntekijämme tapaavat lapsia päivittäin ja olen ylpeä siitä, kuinka antautuneesti he ahkeroivat rohkaistakseen ja auttaakseen lapsia parempaan elämään. Jeesus sanoi: "Minkä olette tehneet yhdelle näistä pienimmistä, sen te olette tehneet minulle." 

Helmikuu 2011

Ruokkikaa Nälkäiset jatkaa ja tukee Indian Children -säätiön ruoanjakoprojektia Dumcan, Gujeratin, Kolkatan, Pakurin ja Warangalin kaupungeissa. Tällä hetkellä rahoitetaan noin 500 lapsen koululounas.

Lähetyssaarnaaja Ann-Cathrine Amritzerin raportti Balwadin slummikoulusta Gujeratista:

ImageKiitos Jumalalle, olemme löytäneet kokin. Hän tarjoaa lapsille riisiä, salaattia, munia, vihanneksia hedelmiä ja maitoa. Lapset ovat onnellisia saadessaan ruokaa. Sydämellinen kiitos ruoka-avustanne. Heti nähdessään aamulla opettajan he ensimmäiseksi haluavat tietää mitä syödään lounaalla. Suurimmalle osalle, lähes kaikille lapsille koululounas on päivän ainut kunnon ateria.
Päivittäin kouluun tulee reilut 100 oppilasta.Lähes kaikki opiskelevat mutta on niitäkin jotka tulevat vain lounasaikaa ruokailemaan. Minulla ei ole sydäntä käännyttää heitä pois. Lasten lempiruokaa on maustetut kananmunat. He innostuvat aivan mahdottomasti aina kun saavat sitä syödäkseen. Monet vanhemmat ovat tulleet koululle asti kiittämään ruoka-avusta.