ISRAEL 2012

Marraskuu 2012

23.11
Albert Veksler tiedottaa:
Kiitämme sydämestämme RN-järjestöä osoittamastanne rakkaudesta ja taloudellisesta tuesta hädän hetkellä, Gazan sodan aikana. Kahdeksan viime päivän aikana yli 1500 rakettia on laukaistu Israeliin. On päiviä joilloin sireenit ulvovat kymmenen minuutin välein ja juoksemme pommisuojiin. Erityisesti vanhukset ja sairaat ovat vaikeassa tilanteessa. Teidän tukenne ansiosta tiimimme vierailee kodeissa vieden ruokaa. Eilen aloitimme ruoanjaon invalideille Ashdodissa. Tapaamamme ihmiset ovat järkyttyneitä mutta niin kiitollisia runsaista avustuspaketeista, jotka sisältävät kanaa, tonnikalaa, öljyä, riisiä, ja muita perusruokatarvikkeita.
Kiitos jokaiselle tukijalle lahjasta. Ruoka-apu on ollut korvaamatonta viime päivinä. Jumala siunatkoon teitä ja täyttäköön kaikki tarpeenne kun olette olleet tukena näiden koettelemusten keskellä.


21.11
Pastori Israel Pochtar raportoi:
Israel  on tulessa, raketit lentelevät ja kuulin juuri, että Ashkelonissa ja Ashdodissa ihmisiä on loukkaantunut vakavasti. Kiitos jokaiselle RN-tukijalle lahjastanne ja siitä, että seisotte rinnallamme tässä vaikeassa tilanteessa. Ilman teidän apuanne emme pystyisi auttamaan ihmisiä sodan jaloissa. Yhdessä me ruokimme israelilaisia ja osoitamme heille Jumalan rakkautta käytännössä.


19.11
Ruokkikaa Nälkäiset on lähettänyt katastrofiapua Israeliin. Avustustiimit ovat valmiina jakamaan ruokaa sodan jaloissa oleville Gazan alueella sekä Sherotin, Ashkelonin ja Ashdodin kaupungeissa.


Lokakuu 2012

Avustustyö Israelissa laajenee

Pastori Pochtar raportoi:
Monien rukousten, valmistelujen ja Jumalan ihmeiden jälkeen olemme avanneet uuden avustuskeskuksen Ramlen kaupungissa. Ruoka-apu kohdistuu vähäosaisille ja keskuksesta saa ruoan lisäksi myös vaatteita ja muita elämän perustarvikkeita.

Ramlen kaupunki Israelissa on erityinen, koska siellä kaikki asukkaat elävät sulassa sovussa. Arabiväestö jakautuu arabikristittyihin ja muslimeihin. Kaupungissa on myös paljon juutalaisia ja messiaanisia juutalaisia ja he työskentelevät tai käyvät koulua yhdessä arabien kanssa.

Uutta avustuskeskusta ylläpitävät  kristityt arabit ja messianiset juutalaiset.
Beit Hallel -seurakunnan pastori Ariel yhdessä Jamil veljen kanssa palvelee niin juutalais -kuin arabiväestöäkin. Tämä osoittaa ihmisille, että olemme Yeshuassa samaa perhettä, rukoilemme yhdessä ja palvelemme yhdessä vähäosaisia. Työ on vasta alkanut, joten meillä on tällä hetkellä suuret tarpeet. Teidän rakkaudenlahjanne  ja rukouksenne auttavat eteenpäin tässä uudessa toimipisteessä. Tule mukaan tukemaan avustustyötä Ramlessa ja voimme osoittaa Jumalan rakkautta käytännössä sekä juutalaisille että arabeille!


Syyskuu 2012

19.9 Ruoka-apua jaetaan vanhuksille, nimenomaan keskitysleireiltä selviytyneille vanhuksille.

Pastori Israel Pochtar raportoi:

Tämän vuoden aikana elokuun loppuun mennessä olemme antaneet ruoka-apua RN-järjestön turvin yli 2000 perheelle.

Tammikuu 2012

Kontaktihenkilö Pastori Israel Pochtar kertoo:

Ruokaa jaetaan viikottain ruoanjakokeskuksesta tarvitseville mutta ruoka-apua viedään myös useille sairaille ja vanhuksille, jotka eivät itse pääse hakemaan ruokaa. Eitan on yksi heistä.
Eitanilla ja hänen vaimollansa on suuria haasteita. Eitanilla on vakava silmäsairaus ja viime aikoina tilanne on kovasti huonontunut ja hän on jo lähes sokea. Tämä ihastuttava vanha pariskunta on riippuvainen ruokapaketeista, joita viemme heille säännöllisesti. He ovat todella kiitollisia Ruokkikaa Nälkäiset- järjestölle, joka on ollut heille, kuten monille muillekin suureksi siunaukseksi.