Malawi 2011


Image

Lokakuu 2011

Ruokkikaa Nälkäiset / Feeding the Nations tekee yhteisyötä Malawissa. Uusi ruokalasti on saapunut perille. Pastori Goba on yksi ruoka-apua jakavista paikallisista.
Nähtyään lasten suuret tarpeet pastori Goba alkoi jakaa kylässään ruokaa 5-10 vuotiaille orpolapsille, jotka ovat niitä köyhimmistä köyhimpiä. Hän kokosi tiimin, joka auttaa häntä auttamaan näitä pieniä yksinäisiä. Tämä pastori on sitoutunut ruokkimaan 60 aliravittua lasta viikottain.

"Ei ole helppoa löytää ruokaa tässä köyhässä kylässä lapsille. Joskus meillä on vain vähän maissijauhoa mistä keitämme puuroa heille mutta Jumala on ollut uskollinen. Aina meillä on ollut jotain  syötävää antaa lapsille. Kiitos paljon antamastanne ruoasta. Lapset rakastavat näitä aterioita ja näemme kuinka he vahvistuvat syödessään sitä."

Pastor Goba
Malawi

Image

Helmikuu 2011

Ruokkikaa Nälkäiset tekee yhteistyötä Malawissa  Irish  Africa Ministryn kanssa. Ruokaprojekti auttaa tuhansia ihmisiä, jotka ovat kipeästi ruoka-avun tarpeessa. He ovat niitä kaikkein haavoittuneimpia yhteisössään; vanhuksia, sokeita, raajarikkoja, leskiä ja orpoja.Timothy  ja Mphatso ovat yksi esimerkki.

Poikien äiti kuoli vuosia sitten ja sen jälkeen isä hylkäsi pojat, jätti oman onnensa nojaan. Pojat ilmestyivät  Irish Ministryn järjestämälle lastenleirille jossa opeteltiin Raamattua , pelattiin ja jaettiin ruokaa. Pian selvisi, että veljekset ovat epätoivoisessa tilanteessa ilman kotia, suojaa ja ruokaa.

Pojat pääsivät Irish Ministryn kouluun, saivat puhtaat vaatteet ja saavat aterian joka päivä ja heillä on mahdollisuus pelata jalkapalloa kavereiden kanssa, mistä he molemmat kovasti pitävät.