MALAWI

Lokakuu 2012


Ruokkikaa Nälkäiset /Feeding the Nations on saanut tiedon kontaktihenkilöiltä, että 272 000 ruoka-annosta sisältävä kontti on saapunut perille Malawiin. Ruoanjako kohteessa on alkanut.


Elokuu 2012


Iris Africa Feeding program ruokkii säännnöllisesti 1300 äärimmäisessä köyhyydessä elävää taloutta. Joukko koostuu vanhuksista, sairaista, leskistä ja orvoista. Iris Africa koordinoi avustustyön useiden pastoreiden kanssa yhteistyössä. 

Olen kiitollinen, että voin aitiopaikalta seurata ja nähdä kuinka ruoka-apu muuttaa ihmisten elämän. Saamme teiltä säännöllisesti riisilasteja ja tämä ruoka mahdollistaa epätoivoisen nälkäiselle terveen elämän. Sinun rahalahjasi antaa lapsille aivan uuden mahdollisuuden.

Kiitollisin terveisin,

David Morrison

RN-kontaktihenkilöKesäkuu 2012

Rakkaat RN-ystävät ja tukijat,

RN-kontaktihenkilö David Morris raportoi:
Olemme keskellä haasteita ympärillä nälkää ja sairautta. Päivittäin nälkäiset ihmiset tulevat luoksemme ahdistuneina odottaen saavansa apua hätäänsä. Aliravituilla lapsilla, jotka kiertelevät keskuksemme portin ympärillä, on pahoja tulehduksia johtuen hoidon ja saippuan puutteesta. Vaimoni puhdistaa heidän haavansa, laittaa siteen ja antaa heille ruokaa ja vettä. On vaikea sanoin kuvailla miltä tuntuu kun saa pitää huolta nälkäisestä pienestä lapsesta ja nähdä hänen saavan mahansa täyteen.
Lähettämänne riisilasti pelastaa ihmishenkiä tämän kuivuuden keskellä. Toivon, että tämä pieni tervehdys auttaa sinua ymmärtämään, että olet tehnyt paljon hyvää ollessasi mukana lähettämässä ruokaa lapsille Malawiin.
Kiitos anteliaisuudestasi, huolenpidostasi ja rakkaudestasi!

Toukokuu 2012

Ruokalasti saapunut Malawiin 21.5.2012


Helmikuu 2012

6.2.2012
Tänään lähti uusi kontillinen vitaminoituja riisi/vihannes aterioita Malawiin. Tämänkin ruokalastin voimin jatkamme ja ruokimme Malawissa epätoivoisessa tilanteessa olevia orpolapsia.


4.2.2012
Ruokkikaa Nälkäiset /Feeding the Nationsin kontti täynnä ruokaa saapui Blantyreen. Irish Africa -järjestön vastaava lähetyssaarnaaja David Morrison kirjoittaa sähköpostissaan," Kiitos taas suuremmoisesta lahjastanne. Se tuli juuri oikeaan aikaan."