MALAWI

Toukokuu

Yhdessä päätoimisto Feeding the Nationsin kanssa RN-järjestö ruokkii Malawin orpoja sekä äärimmäisessä köyhyydessä eläviä perheitä. RN-ruokalasti on saapunut perille Malawiin.


"Rukoilemme usein ja paljon. Elämän suuret haasteet täällä kentällä Malawissa  panevat meidät polvilleen etsimään Jumalan apua ja voimaa. Kohtaamme päivittäin nälkää, sairautta ja epäoikeudenmukaisuutta ja janoamme nähdä Jumalan auttavan käden köyhien yllä.
Minulla on sinulle hyviä uutisia! Säännöllisesti lähettämänne ruokalastit pelastavat ihmishenkiä. Aliravitut orvot tervehtyvät, suurien perheiden painavien taakkojen alla elävät yksinhuoltajaäidit vapautuvat raskaista elatushuolista, isoäidit, jotka epätoivoisesti etsivät ruokaa orvoiksi jääneille lapsenlapsilleen saavat ruokaa. Ruoka-apunne on vastaus heidän ja meidän avunpyyntöihin. Jumala on kuullut huutomme. Teidän lahjanne turvin tavaralähetykset ovat mahdollisia ja Jumalan valtakunta on ilmestynyt keskellemme. Olemme niin kiitollisia lahjoistanne!

David Morrison
RN-kontaktihenkilö
Iris Africa, Malawi


Helmikuu
Uusi ruokalasti lähetetty 14.2. päätoimisto Feeding the Nationsin kanssa yhteistyössä.


Tammikuu

Ruokkikaa Nälkäiset yhdessä päätoimisto Feeding the Nationsin kanssa on Malawissa ruokkinut köyhiä Heidi Bakerin  ja hänen perustamansa Irish Ministry -järjestön avustuksella Bangulan seudulla vuodesta 2007 lähtien. Ruoka-apu auttaa orpolapsia sekä 1300 äärimmäisessä köyhyydessä elävää ruokataloutta syrjäkylissä. Avustustyötä koordinoidaan yhteistyössä useiden pastoreiden kanssa.

Lähetyssaarnaaja David Morrison kirjoittaa:
Olen kiitollinen, että voin aitiopaikalta seurata ja nähdä kuinka ruoka-apu muuttaa ihmisten elämän. Saamme teiltä säännöllisesti riisilasteja ja tämä ruoka mahdollistaa epätoivoisen nälkäiselle terveen elämän. Sinun rahalahjasi antaa lapsille aivan uuden mahdollisuuden.