VIRO 2012


Joulukuu 2012

Ruokkikaa Nälkäiset on tehnyt 10 ruoanjakomatkaa Viroon vuonna 2012 Kari Saarion avustuksella. Viimeinen ruokakuorma vietiin joulun alla.
Ruokaa on jaettu Olevisten kirkon soppakeittiölle, Tallinnan Israeli -keskukseen, Karmeli -seurakuntaan Rakvereen, Tallinnan kodittomille, Tallinnan vankilaan, Kohtla-järvelle paikallisen seurakunnan Missio Manna -ruoanjakokeskukseen ja babtistiseurakuntaan.


Elokuu 2012

Elokuussa tehtiin jälleen ruoanjakomatka Tallinnaan. Matkoista vastaava  Kari Saario raportoi:
 
Olevisten kirkon soppakeittiö Koplissa on tullut vuosien mittaan tutuksi ja käydessämme siellä tunnemme tulevamme kuin toiseen kotiin.
Herra tekee siellä voimallisesti työtä ihmisten parissa!
 
Rakveren pastori Meelis arvostaa myös kovasti ruoka-apuamme. Hän hakee Tallinnasta osan tuomastamme ruokatavarasta ja toimittaa sen tarvitseville Rakveren alueella. Ajomatkaa kertyy hänelle edestakaisin noin 200 km. 


Toukokuu 2012

Saario on vienyt RN-ruokakuorman helmi , maalis -ja huhtikuussa Tallinnaan eri kohteisiin.


Tammikuu 2012

Kari Saario raportoi:

Tammikuisen avustusmatkan ensimmäinen kohde oli Olevisten kirkon soppakeittiö Koplin kaupunginosassa. Sinne vietiin ruokaa, pääasiassa leipää ja pidettiin hengellinen tilaisuus. Tonu Tali oli tulkkina ja ilmapiiri oli vastaanottavainen.
Toinen kohde oli kodittomien majapaikka. Siellä purettiin talvivaatelasti ja jaettiin Jumalan Sanaa. Paikan päällä oli 15 kuulijaa. Hengellisen sanoman nälkä tuntuu myös siellä kasvavan.
Kolmas pysähdyspaikka oli Israelikeskus. Karmeli-seurakunnan eläkkeellä oleva pastori Meelis Itti  Rakveresta tuli tapansa mukaan noutamaan ruokaa ja vaatetta kaupunkinsa vähäosaisille.
Tänä vuonna on suunnitelmissa viedä apua myös Tallinnan ulkopuolelle.