Bangladesh 2007

Joulukuu 2007

Ruokkikaa Nälkäiset varoilla hankitaan Bangladeshista ruotsalaisen MAF-järjestön avustuksella hirmymyrskyn uhreille lämpöisiä huopia, shaaleja ja huiveja. Projekti on paraikaa meneillään, käytännön asiat ovat sujuneet hyvin. Kaikki ovat iloisia ja kiitollisia lahjasta.

MAF-järjestön edustaja Anders Korswing raportoi kentältä:

Onnistuimme hankkimaan kokoon tarpeeksi lämpöisiä vilttejä paikallisista kylistä. Ihmiset olivat niin iloisia saadessaan työtä ja pystyesssään auttamaan uhreja. Kyläläiset keräsivät kaiken voimansa ja tekivät työtä aamusta iltaan saadakseen mahdollisimman pian tavaran hädänalaisille. Heille oli hyvin tärkeää ettei heidän tarvinnut katsella sivusta vaan he pystyivät konkreettisesti auttamaan.Yhdessä Livets Ord-seurakunnan, Ruokkikaa Nälkäiset-järjestön ja muutamien yksityisten henkilöiden kanssa olemme tehneet työtä. Talvi on juuri tulossa mutta saamme avun perille ennen tammikuuta, jolloin tulee kylmät ilmat. Ilman viltteja ja lämpöisiä huopia ihmiset menehtyvät. Tarkoituksena on jatkaa työtä näissä kylissä evankelioimiskampanjoiden muodossa. Ihmisillä on halu kuulla enemmän Jumalasta.

Marraskuu 2007

Kuusi miljoonaa ihmistä kärsii hirmumyrsky Sidrin aiheuttamista tuhoista.Kolme miljoonaa ihmistä on menettänyt kotinsa ja kaiken omaisuutensa. Valtavamäärä karjaa on kuollut ja 20 000 ihmistä on loukkaantunut. Tulvat koskevatpahiten kaikkein köyhintä väestöä. Suurin tarve on puhtaasta juomavedestä,ruoasta ja lämpimistä huovista. Ilmat kylmenevät uhkaavasti ja monia uhkaapaleltuminen. APUA TARVITAAN NYT!

Ruokkikaa Nälkäiset -järjestö on jo lähettänyt 10 000 euron avustuseränBangladeshiin.

HALUATHAN SINÄKIN OLLA MUKANA AUTTAMASSA?