Fidzin saaret 2009

Tammikuu 2009

Fidzin saaret tarvitsevat nyt apua!

Rankat trooppiset sateet ovat johtaneet tuhoisiin tulviin Fidzin saarilla Tyynellämerellä. Ruoasta on suuri pula. Pastori Suliasi Kurulo on suuren paikallisen kirkkokunnan johtaja. Seurakunta on alkumetreiltä asti ollut aktiivisesti mukana viemässä uhreille katasrofiapua. Ruokkikaa Nälkäiset lähetti tammikuussa hätäapua tulvien uhreille.

Tervehdys Fidzin saarilta,
Viimeiset kaksi viikkoa Fidzin saaria on riepotellut tulvat ja maanvieremät. Suurin osa silloista ovat murtuneet, tiet ovat tuhoutuneet, koulut, kylät ja kaupungit ovat saven peitossa ja rakennukset ovat murskaantuneet. Vilja, hedelmä ja vihannessato on huuhtoutunut pois. Suuri osa kylistä ja muutama kaupunki oli veden peitossa 4-5 päivää. On perheitä, jotka ovat menettäneet kaiken.

Suurin haaste tällä hetkellä on saada vietyä maaseudulle ruokaa, koska kaikki pellot ovat tuhoutuneet täysin. Viranomaiset yhdessä maanviljelijöiden kanssa tekevät työtä saadakseen maan taas viljelykelpoiseksi, mutta kestää kolme neljä kuukautta ennenkuin syötävää saadaan omilta pelloilta.Hätäapuna seurakunta jakaa ruokapaketteja ja perustarvikkeita. Tilanne on niin vakava ettei hallitus, hyväntekeväisyysärjestöt eikä Fidzin seurakunta selviä tästä ilman ulkomaista apua. Me tarvitsemme ihmisiä, jotka ojentavat nyt auttavan kätensä hädänalaisille.

Koska toimistooni on virrannut avunpyyntöjä koin ,että minun on kerrottava hätätilanteesta täällä ystäville eri puolilla maailmaa. Rukoilkaa puolestamme että jaksamme olla Jumalan rakkauden kanavana tässä maassa. Arvostamme ja kiitämme kaikesta käytännön avusta, lahjoituksista mitä voitte antaa. Kiitos, että annoit aikaasi ja luit tämän kirjeen. Olisin kiitollinen jos rukoilisit puolestamme.Runsasta Jumalan siunausta sinulle Jeesuksen nimessä.

Suliasi Kurulo
pastori