Haiti 2008

Elokuu 2008

Ruokkikaa Nälkäiset ruokalasti on saapunut perille Haitiin. Ohessa kontaktihenkilömme Daniel Sacinon terveiset:

Ruoka-apu, minkä Ruokkikaa Nälkäiset -järjestö lähetti meille on ollut valtava siunaus. Ruokimme sen voimin 1500 lasta päivittäin useamman kuukauden ajan. Kun vertaamme tarpeitamme ja taloudellisia mahdollisuuksiamme emme voi muuta kuin kiittää Jumalaa siitä anteliaisuudesta, mitä olette osoittaneet. Laitan mukaan muutaman kuvan tervehdykseksi täältä Haitilta.

Toukokuu 2008

Feeding the Nations/Ruokkikaa Nälkäiset vastaa Haitin hätähuutoon. Kohoava öljyn hinta, hurrikaanit ja ruoan hinnan valtava nousu on johtanut maan sekasortoiseen tilaan. Ruoan hinta on noussut 50% vuoden sisällä.

Monilla ei ole enää mitään syötävää. Ihmiset etsivät pelloilta jotain, mitä tahansa mitä syödä. Yli 80 % väestöstä yrittää pärjätä alle kahdella dollarilla päivässä. Ihmiset paistavat, syövät ja yrittävät myydä mutakeksejä. Tämä keksi on sekoitus mutaa, suolaa ja vihannesten rippeitä. He täyttävät tyhjän vatsansa mutakekseillä, joissa ei ole lainkaan ravintoa.

Voitko sinä olla vastaus heidän ahdinkoonsa?

Me haluamme auttaa näitä vaikeassa tilanteessa olevia ihmisiä, mutta emme pysty siihen yksin. Feeding the Nations/Ruokkikaa Nälkäiset -järjestö on saanut lahjoituksina yhteensä kolme 40 tonnin kontillista ravitsevaa ruokaa, riisi/vihannesaterioita, erilaista purkkiruokaa ja vitamiineja. Lastin arvo on 58 500 euroa ja se on Texasissa valmiina lähtöön. Yhteistyötaho Haitissa Fishers of Men International -järjestö odottaa kärsimättömänä, että lasti saapuisi perille. Ruoanjakoprojektin ja evankelioimiskampanjan toteutus on valmiiksi suunniteltu. Me tarvitsemme taloudellista apua, jotta ruoka saadaan kuljetettua Haitiin ja jaettua nälkäisille.
Tarvitsemme 13 000 euroa tämän projektin toteuttamiseksi.

Sinun lahjasi on arvokkaampi kuin osaat kuvitellakaan!