Pakistan 2006

Tammikuu 2006

Avustustyö Pakistanissa jatkuu. Maanjäristysalueelle on viety lääkkeitä,kattiloita, riisiä, pastaa, vitaminoitua keittoa, huopia, vitamiinejaaikuisille ja lapsille. Lisäksi puoli miljoonaa riisi-vihannesateriaa onjaettu kylien asukkaille. Tammi- ja toukokuun välisenä aikana kansainvälinenFeeding the Nations/Ruokkikaa Nälkäiset on lähettänyt Pakistaniin apua neljänmiljoonan dollarin arvosta. Tarpeet ovat suuret ja Ruokkikaa Nälkäiset jatkaaavustustyötä alueella.

Yhteyshenkilömme Pakistanissa vieraili vuoristokyläläisten kodeissa. Erääntalon isäntä - tarkastettuaan ensin huolellisesti, että jokainen ovi ja ikkunaoli kiinni - otti esiin hyvin piilottamansa Raamatun. Onnellisena hän kertoivastaanottaneensa Jeesuksen sydämeensä. Hän oli löytänyt Jumalan tämänavustusoperaation aikana ja kertoi rohkeasti uskostaan kaikille paikallaoleville.

Jatkathan rukousta Pakistanin maanjäristysalueen ihmisten puolesta. Nämäihmiset elävät hyvin haasteellisissa olosuhteissa. Ruokkikaa Nälkäiset-järjestön työ jatkuu rakennusprojektin merkeissä.