Suomi 2007

Joulukuu 2007

Hannu Hätonen Hyvä Arki-järjestöstä kirjoittaa:

Hyvä Arki ry. ja Ruokkikaa Nälkäiset ry. ruokkivat yli 400 henkeä 17.12.2007 Espoon keskuksessa pidetyssä joulujuhlassa. Tarjolla oli joulupuuroa, mehua, pipareita, Renen vetämänä joululauluja, pastori Erkki O. Aurasen joulu- evankeliumi. Joulukasseja oli peräti kolmenlaisia, varsinainen joulukassi jossa oli mm.kahvia, elintarvikekasseja ja vielä ns.EU-kuivaruokakasseja. "Upeaa yhteistyötä järjestöjen kesken" kiitteli toiminnanjohtaja Hannu Hätönen Ruokkikaa Nälkäiset ry:n puheenjohtajaa Erkki O. Aurasta ja koordinaattori Päivi Sarjastoa.

Kuvassa vas.Hyvän Arjen puheenjohtaja Valto Meriläinen, Ruokkikaa Nälkäiset ry:n puheenjohtaja Erkki O.Auranen, evankelista Rene´Laulajainen, toiminnanjohtaja Hannu Hätönen ja pastori Antero Laukkanen Hyvä Arki ry:stä.

Marraskuu 2007

Ruokkikaa Nälkäiset -järjestö on joulun alla pyrkinyt lähettämään joululahjan yhteen orpokotiin eri puolille maailmaa. Vuonna 2007 kuitenkin päätettiin avustaa Suomen vähäosaisia. Yhdessä espoolaisen Hyvä Arki ry:n kanssa järjestettiin joulujuhla, johon nimeomaan maahanmuuttajat, vanhukset ja lapsiperheet olivat tervetulleita.

Tiedote:

Hyvä Arki ry ja Ruokkikaa Nälkäiset ry järjestävät

VÄHÄVARAISTEN JOULUJUHLAN ESPOOSSA 17.12

"Järjestämme yhdessä Ruokkikaa Nälkäiset ry:n kanssa ensimmäisen kerran vähävaraisten joulujuhlan espoolaisille maanantaina 17.joulukuuta, kertoo Hyvä Arki ry:n toiminnanjohtaja Hannu Hätönen.

Hätönen kiittelee hätäapujärjestö Ruokkikaa Nälkäiset ry:tä, joka tarjoutui mukaan rakentamaan joulujuhlaa noin 300-400 espoolaiselle. "töitä riittää molemmille järjestöille, ennen kuin päivän järjestelyt ovat valmiina", jatkaa toiminnanjohtaja Hätönen.

"Ruokkikaa Nälkäiset ry:n tarjoutuminen mukaan järjestelyihin ratkaisi sen, että nyt jo ensimmäisellä kerralla järjestämme tämän Joulujuhlan näin monipuolisena. Joulukassien rakentaminen 300 hengelle on upea juttu. Kasseihin tulee joulukahvia, suklaata, pipareita, kynttilöitä, voita, pastaa, käsin tehtyjä villasukkisa ym. Yksinhuoltaja-äideille meillä on lisäksi erikoislahjoja", kiittelee toiminnanjohtaja Hätönen pääyhteistyökumppania Ruokkikaa Nälkäiset ry:tä mukaan tulosta ja avusta.

Vähävaraisten Joulujuhlan järjestäminen on herättänyt myönteistä huomiota ja "talkoisiin" osallistuvat myös Espoon seurakunnat ja Espoon Pelastakaa Lapset ry.