Viro 2010

Lokakuu 2010

Kari Saarion avustuksella vietiin RN-avustuskuorma lokakuun alussa Viroon. Niin ruokatarvikkeet kuin sideharso, WC paperi, pyyhepaperi kuin villasukatkin saatiin kaikki lahjoituksina. Ruokatarvikkeet; leipä,lihatuotteet, jauhot, leivonnaiset,säilykkeet ja hedelmät vietiin yhteyshenkilön Pille Vosun turviin Tallinnaan, mistä ne jo saman päivän aikana kuljetettiin eri pastoreiden avustuksella Rakveren kaupunkiin, Tallinnan Olevisten soppakeittiöön, Lootusekylän huumevieroituspaikkaan sekä Pelastusarmeijaan.

Heinäkuu 2010

Heinäkuun alussa Ruokkikaa Nälkäiset vei ruoka-apua Tallinnaan ja Rakvereen. Yhteistyötaho Tallinnassa on neljän eri seurakunnan yhdessä ylläpitämä soppakeittiö, missä jaetaan lämmintä ruokaa neljä kertaa viikossa. Samalla kun noin 300 kadunihmistä kerääntyy syömään he kuulevat myös evankeliumin.

Päivi Sarjasto raportoi:

Oli ilo viedä ruokaa, tavata yhteistyökumppanit ja jakaa myös Elämän Leipää. Ruoanjako sujui hyvän järjestyksen vallitesssa monien innokkaiden vapaaehtoisten voimin. Jumalan Sana upposi kuulijakuntaan ja ilmapiiri oli rakkaudellinen.

Maaliskuu 2010

Ruokkikaa Nälkäiset on aloittanut säännöllisen ruoanjaon Viron vähäosaisille yhteistyössä Kari Saarion kanssa. Tavoitteena on viedä vuosittain kuusi-kahdeksan ruokakuormaa Tallinnaan. Virossa kontaktihenkilömme Pille Vosun kautta ruoka-apu kanavoidaan Tallinnan lisäksi lähes 50 kohteeseen eri puolille maata.Tallinnassa ilosanomaa Jeesuksesta kerrotaan yhteistyössä Olevisten seurakunnan pastorin Ulo Niinemägin kanssa.