Zimbabwe 2010

Syyskuu 2010

RN-ruoka-apua on kanavoitu myös Mpilo sairaalaan, joka sijatsee Zimbabwen toiseksi suurimmassa kaupungissa Bulawayossa. Myös vankiloissa ruoan tarve on suuri. Monet vangeista ovat sairaita ja tarvitsevat ruokaa ja lääkkeitä parantuakseen. RN- ruokaa vietiin Hararessa Remandin ja Central vankiloihin.

Toukokuu 2010

Uusi ruokalasti on lähtenyt Zimbabween toukokuussa 2010. Ruoantarve kasvaa kun lasten määrä orpokodeissa lisääntyy. Yhteensä ruoka-apua viedään 16 eri orpokotiin. Yksi niistä on Chinyaradzo Children's home, joka sijaitsee yhdessä pääkaupungin Hararen suurimmista asuntoalueista.Tässä orpokodissa asuu 69 lasta.

Tammikuu 2010

Ruokkikaa Nälkäiset - järjestö yhdessä päätoimiston Feeding the Nationsin kanssa on muutaman vuoden ruokkinut Zimbabwen köyhiä ja orpoja. Ruoka-avun tarve Zimbabwessa on suuri ja luotettavien kontaktien kautta satoja lapsia on pystytty auttamaan. Yksi heistä on Sarah. Paikalliset työntekijät löysivät huonokuntoisen ja aliravitun Sarah vauvan. Kahden kuukauden ajan Sarah sai terveellistä ruokaa ja hänen tilaansa tarkkailtiin. Tulokset ovat erittäin rohkaisevat. Voit nähdä näistä kuvista miten suuri muutos Ruokkikaa Nälkäiset -järjestön antama ruoka-apu sai aikaan. Sekä Sarah että äiti voivat hyvin.Ruoka ja evankeliumin toivo auttaa lohduttomassa tilanteessa olevia ihmisiä.