Israel


Jo reilun viiden vuoden ajan Ruokkikaa Nälkäiset -järjestö on toiminut Israelissa tukikohtanaan  Beit Hallel-seurakunta Ashdodissa. Toinen yhteistyötaho on Jerusalemiin rantautunut Global Aliyah-järjestö. Israeliin palaa juutalaisia eri puolilta maailmaa ja suuri osa ruoka-avusta kanavoituukin maahanmuuttajille. Beit Hallel -seurakunnan ruoanjakokeskuksia on kaksi Ashdodissa ja Kiryat Gatissa.
Pakolaiset tulevat Israeliin, mutta elämä ilman ruokaa, kielitaitoa, työtä, ystäviä ja oikeutta terveyspalveluihin on taistelua kuukausien joskus jopa vuosien ajan. Apua saaneet ihmiset ovat hyvin kosketettuja saamastaan huolenpidosta. Eräs apuasaavien ryhmä ovat keskitysleireiltä selviytyneet vanhukset ja muut vähäosaiset ikäihmiset  Ruokkikaa Nälkäiset ry:n säännöllinen tuki mahdollistaa kuukausittain reilun 700 hädänalaisen auttamisen. Pakolaisille jaetaan ruokaa,vaatteita, keittiötarvikkeita ja elintarvikekuponkeja.

Gloval Aliyah-järjestön edustaja Albert Veksler toteaa Israelissa olevan kymmeniä tuhansia juutalaisia ilman perusoikeuksia.Tule mukaan auttamaan heitä uuden elämän alkuun uudessa kotimaassa.