Hyvä pastori!

Ruokkikaa Nälkäiset -järjestön toimintaan voivat osallistua niin yhteisöt kuin yksityiset henkilötkin. Haluamme aktivoida seurakuntia olemaan mukana siinä tärkeässä työssä, johon Jeesus on kutsunut meidät: ruokkimaan nälkäisiä ja julistamaan ilosanomaa köyhille.
Ruokkikaa Nälkäiset -järjestön näky on viedä apua "pastorilta pastorille". Tämä tarkoittaa sitä, että hyvinvointivaltioissa asuvat pastorit keräävät varoja köyhien maiden pastoreille. Kohdemaiden pastorit vastaanottavat avun ja jakavat sen hädänalaisille. Uskomme, että Ruokkikaa Nälkäiset -järjestön toiminta voi olla tehokas kanava, jonka kautta pystymme auttamaan monia.

MITEN?


Motivoi esimerkiksi seurakuntalaisia paastoamaan kaksi ateriaa viikossa ja antamaan säästynyt rahasumma säännöllisesti kerättävään Ruokkikaa Nälkäiset -uhriin. Tämä on seurakunnalle helppo tapa osallistua köyhien auttamiseen. Huomaa, että tämä ei myöskään lisää seurakuntalaisten menoja, eikä näin ollen vaikuta seurakunnalle annettaviin lahjoihin ja uhreihin.

Näkymme on:
  • ruokkia nälkäisiä
  • saarnata evankeliumia
  • kouluttaa seurakunnan työntekijöitä

Lähetämme säännöllisesti kirjeen, jossa kerromme työstämme.

Olemme vakuuttuneita siitä, että Jumala tulee siunaamaan sinua ja seurakuntaasi, kun olette valmiita jakamaan omastanne puutteenalaisille.

”Jos annat nälkäiselle omastasi ja ravitset sen, joka kärsii puutetta, niin sinun pimeyteesi koittaa valo ja yön varjo muuttuu keskipäivän kirkkaudeksi.” Jes. 58:10

Ruokkikaa Nälkäiset -järjestön työ on ehkä sopiva vaihtoehto seurakunnallesi auttaa niitä, joilla on todellinen hätä. 
KYLLÄ, tahdomme säännöllisesti auttaa hädänalaisia Ruokkikaa Nälkäiset -järjestön kautta.
Seurakunnan nimi:
Pastorin nimi:
Postiosoite:
Postinumero:
Postitoimipaikka:
Puhelin:
Sähköposti: